Work Academie is hét opleidingsinstituut voor beroepschauffeurs in Nederland. Wij bieden cursussen aan in het kader van de verplichte nascholing Code 95 en verzorgen beroepsopleidingen voor het C, CE en D-rijbewijs. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al honderden chauffeurs opgeleid en geholpen in de weg naar een betere toekomst. Wij bieden onze cursussen en opleidingen aan op meerdere locaties, zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Ook verzorgen wij opleidingen ‘incompany’ bij bedrijven.

Net als Worktrans en Workbus uitzendbureau is ook Work Academie onderdeel van Worktrans uitzendgroep. Worktrans is de specialist voor bemiddeling van vakbekwame beroepschauffeurs in de transport- en logistieke sector. Workbus is gespecialiseerd in het bemiddelen van chauffeurs voor personenvervoer, zoals busondernemingen, touringcar- en taxibedrijven. De bedrijven zijn sinds 1997 actief in de transport en logistiek en hebben een landelijke dekking. Alle werkmaatschappijen zijn aangesloten bij de NBBU en SNA (NEN 4400-1). Worktrans heeft een VCU-certificering.

Onze diensten voor opdrachtgevers richten zich voornamelijk op uitzenden, payroll, werving en selectie, en cursussen in het kader van Code 95. Ook hebben wij werknemers genoeg te bieden, want we zijn actief in de bemiddeling op uitzendbasis, opleiding Code 95 en outplacement. Klik hier voor vacatures in transport en logistiek en hier voor vacatures in het personenvervoer.

Waarom kiezen voor Work Academie?

Work Academie staat altijd klaar voor beroepschauffeurs. Met een prachtig aanbod aan cursussen en opleidingen doen wij er alles aan om beroepschauffeurs met zoveel mogelijk kennis de deur uit te laten lopen. De cursussen en opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten uit de praktijk. Door de kennis en ervaring die zij hebben opgedaan in de praktijk, zijn zij in staat jou alles te leren dat je nodig hebt om een succesvolle beroepschauffeur te worden. Naast het feit dat de cursussen en opleidingen van Work Academie leerzaam zijn, beloven wij je ook een gezellige tijd. De cursussen en opleidingen van Work Academie zijn informeel en interactief, en er is altijd ruimte voor vragen. Je vergaart veel nieuwe kennis en we zorgen er samen met jou voor dat jij met een goed en veilig gevoel de weg op kan.

Work Academie, handelsnaam van Worktrans Bemiddeling BV, onderdeel van Worktrans Uitzendgroep.
p/a Cantekoogweg 15, 1442 LG Purmerend
Telefoon: 0299-410016 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 8.30 tot 17.00 uur)
E-mail: 
info@workacademie.nl

Bedrijfsregistratienummer / KvK: 37146361
BTW-nr: NL8129.63.969.B.06
Klik 
hier voor de algemene voorwaarden