Work Academie is hét opleidingsinstituut voor beroepschauffeurs in Nederland. Wij bieden cursussen aan in het kader van de Verplichte Nascholing Code 95 én wij verzorgen beroepsopleidingen voor het C, CE en D rijbewijs. Work Academie is net als Worktrans en Workbus uitzendbureau een onderdeel van Worktrans Uitzendgroep. Met 7 locaties in Nederland is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. We zorgen ook opleidingen ‘incompany’ bij bedrijven.

Worktrans is de specialist voor de bemiddeling van vakbekwame beroepschauffeurs in de transport- en logistieke sector. Workbus is gespecialiseerd in het bemiddelen van chauffeurs voor personenvervoer, zoals busondernemingen, touringcar- en taxibedrijven. Onze diensten voor opdrachtgevers richten zich voornamelijk op uitzenden, payroll, werving en selectie en cursussen in het kader van de Code 95. Voor werknemers zijn we actief in de bemiddeling op uitzendbasis, opleiding Code 95 en outplacement. Klik hier voor vacatures in transport en logistiek of voor vacatures in het personenvervoer.

De bedrijven zijn sinds 1997 actief in de transport en logistiek en hebben een landelijke dekking. Alle werkmaatschappijen zijn aangesloten bij de NBBU en SNA (NEN 4400-1) gecertificeerd. Worktrans heeft een VCU certificering.

Work Academie, handelsnaam van Worktrans Bemiddeling BV, onderdeel van Worktrans Uitzendgroep.
p/a Cantekoogweg 15, 1442 LG Purmerend
Telefoon: 0299-410016 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 8.30 tot 17.00 uur)
E-mail: info@workacademie.nl

Bedrijfsregistratienummer / KvK: 37146361
BTW-nr: NL8129.63.969.B.06
Klik hier voor de algemene voorwaarden.