Wilt u uw chauffeurs laten nascholen en doet u dat het liefste op uw eigen locatie? Work Academie verzorgt ‘incompany’ cursussen voor elke soort cursus en op elke gewenste locatie. Wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte op basis van het soort cursus en het aantal deelnemers. Wij kunnen vanaf 8 tot maximaal 16 personen een incompany cursus verzorgen.

Uw voordelen
U bepaalt waar, wanneer en voor hoeveel mensen u een cursus wilt. Een maatwerk cursus bij u op locatie kan qua inhoud helemaal op uw situatie toegespitst worden. Wij stemmen vooraf diverse zaken met u af, waarmee de theorie van de cursus naadloos aansluit op uw praktijk. Uw chauffeurs kunnen de geleerde theorie ook veel makkelijker toepassen op hun dagelijkse praktijk. Daarnaast volgen uw chauffeurs de cursus in een vertrouwde omgeving. Wij adviseren een minimum aantal van 8 personen en een maximum aantal van 16 personen per cursus, zodat er voldoende gelegenheid is voor vragen en input van uw werknemers. Elke deelnemer ontvangt na afloop van de cursus een bewijs van deelname of een certificaat.

Wilt u weten of een incompany training voor u mogelijk is en wat daarvan de kosten zijn? Wij informeren u graag en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Vraag informatie aan