Code 95 op locatie van jouw bedrijf

Heb je meerdere werknemers met een rijbewijs C, CE of D? En wil je hen een Code 95 cursus op locatie van jouw bedrijf laten volgen? Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel personen de cursus volgen. Work Academie regelt het voor jou!

 

Waarom een Code 95 cursus op locatie van jouw bedrijf?

Dankzij een goede samenwerking kan Work Academie een Code 95 cursus bij jou op locatie aanbieden die naadloos aansluit op jouw praktijk. De inhoud van cursus sluit dan goed aan op jouw situatie. Zo kunnen de chauffeurs de theorie direct in de praktijk toepassen.

Bovendien bepaal je zelf op welke locatie, dag en tijdstip wij de Code 95 cursus geven. Je kiest ook zelf wie de cursus bijwonen. Wij raden een groep van minimaal 8 en maximaal 16 personen aan. Op deze manier is er voldoende gelegenheid voor vragen en input van jouw werknemers. Ook ontvangt elke deelnemer na afloop van de cursus een bewijs van deelname of een certificaat.

Is er bij jou op locatie geen ruimte beschikbaar voor de cursus? Dan kan de cursus plaatsvinden op een van onze zeven locaties: Apeldoorn, Bleiswijk, Groningen, Oudehaske, Purmerend, Roosendaal of Venlo.

 

Welke cursussen biedt Work Academie aan?

Work Academie heeft een groot cursusaanbod. Denk hierbij aan cursussen over basisveiligheid VCA, communicatieve vaardigheden of digitale tachograaf. Zoals eerder aangegeven kun je bij een Code 95 cursus bij jouw bedrijf aangeven welke inhoud besproken dient te worden. Dit kan ook een combinatie van verschillende cursussen zijn. Overleg goed met de cursusleider wat de mogelijkheden zijn.

 

Hoe ziet een cursusdag er uit?

Een Code 95 cursus duurt zeven uur. Wij vinden het belangrijk dat de deelnemers van de cursus betrokken zijn en dat er veel interactie is. Op deze manier zullen zij relevante situaties uit hun praktijk behandelen. Ook wordt er tijdens sommige cursussen een quiz gedaan om de opgedane kennis te testen en is er altijd genoeg tijd voor vragen gereserveerd.

 

Ik wil graag dat de Code 95 cursus bij mijn bedrijf wordt gegeven

Indien je interesse hebt in een Code 95 cursus bij jou op locatie kan je contact met ons opnemen via onderstaand formulier of via de mail (info@workacademie.nl). Tijdens kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0299 410 016.

Zodra wij jouw informatieaanvraag hebben ontvangen zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen om samen de mogelijkheden bespreken. Afhankelijk van jouw wensen stellen wij vervolgens een offerte op. Ga je hiermee akkoord? Dan stellen wij onze cursusleider op de hoogte en kan hij een Code 95 cursus op maat maken. Geef van tevoren de namen van deelnemende chauffeurs door. Wij melden hen, indien gewenst, aan voor CCV. Ook zorgen we dat de cursist een bewijs van deelname of een certificaat krijgt, afhankelijk van de cursus.

Vraag informatie aan