De chauffeursdag is een veelzijdige cursusdag. Tijdens deze dag komen er verschillende actuele onderwerpen aan bod. Bij deze chauffeursdag wordt er aandacht besteed aan hoe chauffeurs zich verder kunnen ontwikkelen op meerdere gebieden. Binnen één dag heb je jouw geheugen weer opgefrist én heb je daarnaast veel nieuwe dingen geleerd.

Cursus Chauffeursdag

Tijdens deze cursus staat de theorie centraal. Er worden diverse onderwerpen aangekaart, zodat jij alle nodige kennis opdoet. Je leert hoe jij je als chauffeur verder kunt ontwikkelen op meerdere gebieden. Doordat de cursus veelzijdig is, wordt het niet snel saai. Wij beloven jou dan ook een gezellige en vooral leerzame dag, en dat je met veel nieuwe kennis de deur weer uitloopt.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is een aanrader voor alle beroepschauffeurs.

Cursusinhoud

De chauffeursdag kan bestaan uit onderstaande onderwerpen:

  • De werking en bediening van de Digitale Tachograaf.
  • Beroepshouding/representativiteit.
  • Communicatieve vaardigheden.
  • Omgaan met agressie.
  • Rijtechnieken (kijken, observeren en concentreren).
  • Remtechniek.
  • Voertuigbeheersing.
  • Spiegelafstelling.
  • Lading zekeren.

Per cursusdag wordt beoordeeld welke onderwerpen actueel zijn en passend voor de cursisten.

Cursusduur

De cursus chauffeursdag duurt één dag (7 uur). De cursus staat onder leiding van ervaren docenten uit de praktijk. Door hun jarenlange ervaring en kennis kunnen zij jou als beroepschauffeur ontzettend veel leren. Onze cursus is informeel en interactief. Tevens is er altijd genoeg ruimte voor vragen. Ook kun je ervaringen delen met gelijkgestemden en leren van andere chauffeurs. Binnen één dag vergaar je veel nieuwe kennis over diverse onderwerpen. Hierdoor kun jij je snel verder ontwikkelen, om zo een betere beroepschauffeur te worden.

Locatie

Wij geven deze cursus op verschillende locaties in het land. Bekijk onze cursusagenda of er een cursus bij jou in de buurt is.

Nascholing Code 95 punten

Deelname aan de cursus chauffeursdag kan bij het CCV voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95). De aanmelding en registratie bij het CCV verzorgen wij voor je.

Zien wij jou op één van onze locaties?

Lees verder
calendar Er zijn op dit moment geen cursussen gepland voor deze categorie.
Bekijk onze cursusagenda voor actuele aanbod.
Bekijk onze cursusagenda  of  Neem contact op