Boek nu online

Highlights van deze cursus

 • uspGezonde leefstijl een wens van elke werkgever
 • uspNr. 1 oorzaak bij ongelukken is vermoeidheid
 • uspAlle tips & tricks over de juiste leefstijl
 • uspDe cursusduur: 1 dag (7 uur)
 • usp7 nascholingsuren

Een gezonde leefstijl heeft veel voordelen. Het zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, je beter werk verricht en het is ook nog eens een stuk veiliger. Het is dus zeker de moeite waard om eens goed naar je eigen leefstijl te kijken. Tijd voor een code 95 cursus leefstijl!

Eet je gezond, beweeg je veel, drink je met mate en slaap je genoeg? Als je antwoord hier vaak nee op is, kan het geen kwaad om je leefstijl eens flink aan te passen. Met een gezonde leefstijl heb je namelijk veel meer energie en ben je een stuk productiever. Ook verlaag je hiermee de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, burn-out, etc. Tijdens deze cursus kaarten wij aan waarom een gezonde leefstijl zo belangrijk is en daarom helpen wij je op weg om jouw ongezonde gewoontes te veranderen.

Cursus Leefstijl

Wist jij dat een belangrijke oorzaak van ongelukken onder beroepschauffeurs vermoeidheid is? Door vermoeidheid ben je veel minder alert in het verkeer, en dat kan leiden tot een ongeluk. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en daarom is het belangrijk dat jij als chauffeur een gezonde leefstijl creëert.

Door voldoende te bewegen, goed te eten, genoeg te slapen en te stoppen of minderen van alcohol of roken, kun jij ervoor zorgen dat jij je binnen de kortste keren veel fitter voelt. Hoe lastig het nu misschien ook klinkt om je leefstijl te veranderen, het is zeker mogelijk. Wij zorgen er tijdens deze cursus voor dat wij je op alle voordelen van een gezonde leefstijl wijzen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De cursus leefstijl is een aanrader voor alle chauffeurs die van hun ongezonde gewoontes af willen, en fitter en energiek de weg op willen gaan.

Nascholing Code 95 punten

Deelname aan de cursus Leefstijl kan bij het CCV voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95). De aanmelding en registratie bij het CCV verzorgen wij voor je. Voor deze cursus moet je een geldig rijbewijs en een geldig legitimatiebewijs bij je hebben.

Cursus inhoud

Tijdens de cursus leefstijl komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals:

 • Gezonde voeding
 • Gezond bewegen
 • Alcohol en roken, het effect op de gezondheid
 • Omgaan stress en werkdruk
 • Omgaan met agressie
 • Berekening BMI

Cursus duur

Deze cursus duurt één dag en start om 08.00 uur ’s ochtends en eindigt om 16.00 uur. Tijdens deze cursus staat de gezondheid van de beroepschauffeur centraal. De cursus wordt gegeven door ervaren docenten, die met hun kennis uit de praktijk alles kunnen vertellen over het belang van een gezonde leefstijl. Onze cursus is interactief, heeft een informele sfeer en er is genoeg ruimte om vragen te stellen. We kunnen je één ding garanderen: na deze cursus wil jij van jouw ongezonde gewoontes af!

Locatie

Deze cursus wordt gegeven op de vestiging van Worktrans en Workbus Uitzendbureau in Purmerend. Hier zitten de mensen die alles weten van transport, logistiek en personenvervoer.

Vestiging Purmerend
Cantekoogweg 15
1442 LG Purmerend

Wij geven deze cursus op verschillende locaties in het land. Bekijk onze cursusagenda of er een cursus bij jou in de buurt is.

Kosten

De prijs voor de cursus leefstijl is €155,00. Dit is inclusief btw en exclusief de kosten voor de CCV-aanmelding.

Boek snel deze cursus voordat hij volgeboekt is. We zien je graag op 28 september in Purmerend of bij één van onze andere cursussen.


Ben je misschien op zoek naar werk als vrachtwagenchauffeur of buschauffeur? Bekijk dan de vacatures op worktrans.nl of workbus.nl

Lees meer

Locatie van deze cursus

Route op Google Maps

Cursus verlopen

Helaas, deze cursus heeft al plaatsgevonden. Bekijk onze cursus agenda voor de eerstvolgende data.

Ga naar cursus agenda