Boek nu online

De kans is groot dat je als beroepschauffeur al een flink aantal jaren aan het rijden bent. De rijervaring die je hierbij opdoet is van grote waarde. Toch is het waarschijnlijk al best een tijdje geleden dat je in de schoolbanken hebt gezeten, dus het kan zo zijn dat jouw theoretische kennis iets minder up-to-date is. Aangezien er nog regelmatig dingen veranderen die van jou van groot belang kunnen zijn, kan het verstandig zijn om jouw theoretische kennis weer even op te frissen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de huidige wet- en regelgeving op het gebied van rij- en rusttijd en (nieuwe) verkeersregels. Ook zal er in de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid aandacht besteed worden aan de effecten van alcohol, medicijnen en drugs in het verkeer.

Cursus Actualisering kennis vakbekwaamheid 

Work Academie biedt beroepschauffeurs de mogelijkheid om hun theoretische kennis op te frissen. Dit is van groot belang, want de huidige wet- en regelgeving op het gebied van rij- en rusttijd en verkeersregels verandert zo nu en dan. Door jouw theoretische kennis op te frissen ben je weer helemaal up-to-date. Je kunt deze kennis dan direct toepassen in de praktijk.

Voor wie is de cursus geschikt?

Deze cursus is bedoeld voor beroepschauffeurs die hun theoretische kennis weer even willen opfrissen.

Cursusinhoud

Tijdens de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid komen diverse onderwerpen aan bod, zoals:

  • Wet- en regelgeving
  • Arbeidstijd regelgeving
  • Werking en bediening digitale tachograaf
  • Verplichtingen chauffeur
  • Veiligheidsaspecten t.a.v. het gebruik van de tachograaf
  • Controle door bevoegde instanties

Cursusduur

De cursus actualisering kennis vakbekwaamheid duurt één dag en start om 08.00 uur ’s ochtends en eindigt om 16.00 uur. Tijdens deze cursus staat de theorie centraal. De cursus wordt gegeven door ervaren docenten, die met hun kennis uit de praktijk alles kunnen vertellen over het belang van de huidige wet- en regelgeving. Onze cursus is interactief en er is altijd genoeg ruimte voor vragen.

Locatie

Wij geven deze cursus op verschillende locaties in het land. Bekijk onze cursusagenda voor een cursus bij jou in de buurt.

Nascholing Code 95 punten

Deelname aan de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid kan bij het CCV voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95). De aanmelding en registratie bij het CCV verzorgen wij voor je. Voor deze cursus moet je een geldig rijbewijs en een geldig legitimatiebewijs bij je hebben.

Kosten

De prijs voor de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid is €155,00 Dit is inclusief btw en exclusief de kosten voor de CCV-aanmelding.

Boek snel deze cursus voordat hij volgeboekt is. We zien je graag 4 januari of bij een van onze andere cursussen.

Ben je misschien op zoek naar werk als vrachtwagenchauffeur of buschauffeur? Bekijk dan de vacatures op worktrans.nl of workbus.nl.

Lees meer

Locatie van deze cursus

Route op Google Maps

Cursus verlopen

Helaas, deze cursus heeft al plaatsgevonden. Bekijk onze cursus agenda voor de eerstvolgende data.

Ga naar cursus agenda